torsdag 14. oktober 2010

Sofasliter...

Ja da var det blitt ei stund siden siste innlegg. Nå har jeg ligget syk på sofaen i ei uke, og nå begynner det å bli en smule kjedelig. Har fått en skikkelig høstforkjølelse som ikke riktig vil slippe taket.Føler litt at rumpa har grodd fast i sofaen;)
Det klør jo i fingrene etter å få vært litt kreativ,for jeg har noen flere jeg skal lage ugler til.
Men kom meg et lite stykke på vei før jeg måtte gi tapt for snørr,hoste og feber.
Så uglene ligger klar å venter på meg på strykebrettet:)Men jeg har jo klart å gjort litt smått her på sofaen også:)
Jeg har heklet noen søte små sopper som jeg skal bruke til nøkkelknipper eller bare til pynt.Mønsteret fant jeg på denne siden her http://tusindfryd-blog.blogspot.com/2010/09/diy-hklede-svampe.htmlJeg er også begynt på noe som kanskje blir en tunika eller noe til lille gullet til bestemor:)Og når kjedsomheta blei for stor så gikk jeg litt rundt og tok litt bilder av ting i huset som jeg liker;)
Bildet i gangen som storesøstra mi har laga til meg og hjertet som jeg måtte sy etter inspirasjon fra dette.Flere av hennes bilder kan du se på bloggen her: http://www.kunstnerier.no/

De fleste som kjenner meg vet jo at jeg er veldig glad i farger og kuer:) Så knipsa også noen bilder rundt omkring her:
Bilderamma mi som jeg malte og gjorde om til tavle
Hylla på kjøkkenet med den aller beste radioen som jeg fikk i gave hos min kjære:)
Jeg har jo selvfølgelig ei kuklokke,fra Sverige:) og en kukalender fra Barcelona:)

Så nå håper jeg at formen blir bedre til i morgen for da skal jeg på jobb igjen. Men jeg er veldig glad for at det er helg rett etter,så kan jeg få hente meg litt inn hvis dagen i morgen skulle bli tung.

Jeg skal nå ihvertfall kose meg idag med å vandre litt i bloggverdenen,for det er så mye flott mange lager som inspirerer meg:)

Ha en fortsatt fin torsdag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar