søndag 28. november 2010

Advent

Ja da var vi igang igjen. Nå har førjulsstemmninga inntatt stua. Her er det hengt opp nye gardiner,adventstake og julestjerne er tatt fram og tørket støv av. Men jeg fant ut at det er blitt ganske mange røde ting og tang her, så nissene å anna julepynt får vente litt til før det får komme fram fra skapet. Men det blei så koselig her nå:)
Fra spisestua:)

Men det er litt vanskelig å få tatt gode bilder når det er så mørkt ute,det blir litt for mye blits eller for lite,men,men.

Jeg har også lenge hatt planer om å kjøre ut til Bakkejord,45 minutters kjøretur utfor byen(Tromsø) for å se på alt det fine de har på et atelier som heter Profil glassdesign. Der fikk vi nemlig gavekort i bryllupsgave. Så idag klarte vi endelig å komme oss dit:) og vi kjøpte blandt annet ei kjempefin glasslampe som vi har telys i.
Stilig lampe!

De siste par ukene har eller gått veldig fort. Har ligget fullpakket i feber og snørr og gørr,samtidig som jeg har vært innom Harstad sykehus for å operere bort litt åreknuter. Og oppi alt dette så har jeg prøvd å få ferdig alt det som jeg hadde lovet å sende til messa på Elverum,Galleri Nystad, som skal være neste helg. Men jeg klarte nå å få sydd ferdig litt ugler,kosedukker og andre tingtang:) selv om det gikk sakte framover.
Store ugler

Små ugler

Her er Hjertesukk,Prikke,Virre,Krakkel,Sprelle og Skrulle:)

Så da håper jeg at storesøster blir fornøyd når hun får pakke i posten:) og at det er noen som synes at noe av dette er fint.

Nå er jeg sykemeldt ei uke til,så da skal jeg prøve meg på å få heklet litt,kanskje noen øredobber,og ellers ordne med mer til jul. Det er jo alltids litt julegaver som skal lages og ungene er vel ikke enda for stor for litt adventskalenderting:) Så vi får se hva jeg får til i løpet av uka.

Ha en flott adventssøndag!

1 kommentar:

  1. Hei , har nettopp satt opp utstilling på Nysted :) Flotte ugler du lager !!! Disse går nok unna i " ugle" kommunen ;) Gøy å se hva du lager . Blir spennende å se hvordan salget vårt går ;) Lykke til !!

    SvarSlett